Forum dla dziewczyn
Mêczycielka klawiatury
Wiecie ju¿ czy pojedziecie gdzie¶ na wakacje?
Ja chce jechaæ do sanatorium tylko musze sobie za³atwiæ skierowanie. Potem jade na koloniê doAustr(al)i. xD
Administrator
Ja jadê z zespo³em do Bu³garii. Jadê na camping (najprawdopodobniej ju¿ z 6 raz?), do Jastrzêbiej Góry (morze), mo¿e do Dziadków, do Wujków i sporo jeszcze tego. Spêdzam aktywnie wakacje. A! Mo¿e pojadê jeszcze na obóz tenisowy... Ale to mo¿e...
Mêczycielka klawiatury
³a³. z jakim zespo³em?? mi wystarczy chyba to co juz napisa³a, chyba, ¿e jeszcze co¶ siê wymy¶li, ale w±tpie
Administrator
Ju¿ wiesz
Mêczycielka klawiatury
No ju¿ wiem, bo fajna jestem xD
a co do wakacji, to wiem , co jeszcze bede robiæ.. Bêdê sie nudziæ xD
Administrator
Nie znasz. My z Martadell jeste¶my z jednego miasta. xD
Mêczycielka klawiatury
Taaa. bo to nasze zadupie to cool jest xD
Nila mo¿esz pojechaæ nad jezioro xD albo rowerm pojechaæ nad góry xD
Administrator
he he he...
Trochê zrobi³o siê niespokojnie i chyba wakacje 2016 mog± byæ zwi±zane z miejscami gdzie jest wzglêdnie spokojnie. Mamy fajn± miejscówkê w Chorwacji. Byli¶my tam w tym roku niemal dwa miesi±ce. Trzeba bêdzie co¶ zmieniæ bo stanie na granicach mi siê nie u¶miecha. Znajoma namawia nas na Kubê. M±¿ trochê zna rosyjski, ja hiszpañski wiêc powinni¶my daæ sobie radê nawet jad±c bez biura podró¿y. Drugi kierunek to RPA. Zaprasza nas tam znajoma mê¿a ze szko³y. Tylko w lecie tam jest zima, bo ona mieszka w górach i tam jest z porami roku na odwrót ni¿ u nas. Trzeci kierunek to Szwecja. Odk³adali¶my j± do tej pory z uwagi na koszt promu. Za cenê biletu na prom mo¿na przecie¿ zwiedziæ pó³ europy.
Jednak kusi mnie Wenecja pó³nocy, bezkresne obszary niczym nie zak³óconej przyrody no i zaproszenie od znajomych którzy tam wyemigrowali. W tym roku przygotowali¶my kamper do takich wyjazdów. Zastanawiamy siê czy nie jechaæ przez £otwê. Okazuje siê ¿e to najkrótsza droga z Polski wschodniej. Nawet prom wychodzi nieco taniej z portu w Liepaja http://www.stenaline.pl/inne-linie Dop³ywa on bezpo¶rednio do jednej z dzielnic w Sztokholmie nie tak jak ten prom co p³ynie z Gdyni. Tamten dop³ywa do Karlskrone i trzeba jeszcze jechaæ prawie 500 km do Sztokholmu.